VORES DJS

DJ J. SEJRUP

Jeg er en dj med 25 års erfaring og stifter af Book en dj. Min erfaring er kommet efter mange år som aktiv musiker og dj samt en musisk konservatorieuddannelse. Det har skabt et godt musikkendskab og en god musikforståelse som giver et musikvalg af høj kvalitet.

Musikken leveres til alle aldersgrupper, og jeg er altid klar med de største klassikere og de mest kendte hits lige fra 70’er disco og de fedeste fra 80’erne og 90’erne krydret med nutidens radiohits.

Uanset om publikummet er ungt eller mere modent, om det er et bryllup, en 30, 40 eller 50 års fødselsdagsfest, en firmafest, en julefrokost, en byfest, et konfirmations arrangement eller en helt tredje fest, så leveres der hver gang en unik dj opgave.

Jeg går meget op i, at tilrettelægge min musik specifikt til hver enkelte fest, hvor jeg altid har fokus på musikvalget, timingen og situationsfornemmelsen.

Jeg er ekspert i at ramme lige netop den aldersgruppe og det tema, som festen kræver.

Når du booker mig har du sikret dig en professionel Dj til din fest, og du kan være sikker på, at jeg vil være i stand til at levere en god stemning og holde gang i din fest.

Kontakt os for at leje Dj J. Sejrup.

DJ THOMAS KALLEHAVE

DJ Thomas Kallehave får dig og dine gæster på dansegulvet med velkendte sange I trygt kan danse med til. Musikken vil tilpasses dig og dine gæster, så I sammen får lyst til at komme på dansegulvet.

Thomas vil lede jer godt igennem aftenen bag DJ-pulten, hvor I også er velkommen til at komme op med jeres musikønsker.

Udover at være DJ har han også mulighed for at levere behageligt baggrundsmusik under middagen. Han synger rolige og smukke sange imens han spiller guitar eller klaver. Ligeledes tilbyder Thomas en skræddersyet helaftensløsning efter din smag til din næste fest. Thomas brænder for at levere god musik til dig og hans målsætning er at du må opleve fuld tryghed igennem hele processen. Han vil se frem til at spille for dig og dine gæster til din fest.

Kontakt os for at leje Dj Thomas Kallehave.

DJ FREDDY FEY

Din DJ er Freddy Fey.
Freddy er i dag 49 år og et omvandrende musikleksikon, med stor musikalsk viden og mange års erfaring bag en dj pult.
Det er også det som gør hele forskellen når du skal vælge dj til din næste fest.
Freddy har spillet siden starten af 80’erne og på den måde opbygget al den viden der skal til for at skabe rammerne om en go’ fest.
Freddy er til daglig Radiovært og er en kendt morgenstemme over hele syd og Sønderjylland, hvor han igennem snart 15 år, har været ankermand i morgenshowet på Radio Globus.
Radiokarrieren startede helt tilbage i 1986 og har siden da været omdrejningspunktet for dagligdagen hos Freddy.
Du får med andre ord en mand der er vant til at optræde og underholde til hverdag og ikke er bange for en udfordring.
100.000 mennesker lytter på ugebasis til stemmen bag mikrofonen.
Booker du Freddy er du sikker på at få en go’ og informativ snak om dine ønsker og dit behov.
 

DJ SJASS

Manden der gemmer sig bag navnet DJ Sjass er Mikkel. Hvor – Service – Fleksibilitet, indgår i navnet!

Han er 45 år, og i næsten halvdelen af disse, helt præcist 22 år, har han været DJ. Hans DJ karriere startede i diverse ungdomsklubber. Han indså hurtigt, at folk kom på dansegulvet og dansede, når han spillede det rigtige musik, og det er jo fedt! Så han begyndte også at spille til bryllupper, fødselsdage – alt fra 18 års, 20 års, 40års, 60 års og alt der i mellem – til firmafester, konfirmationer, temafester, oktoberfester, Julefrokoster mm.

Noget af det bedste han har fået ud af sine 22 år som DJ til mange forskellige fester, er hans evne til at “læse gulvet”. At læse gulvet, betyder ganske simpelt, at man ser hvad for noget musik som folk kan lide, som gør at de danser. Det er jo ikke særlig sjovt, hvis Dj’en overhoved intet musik spiller, som hans publikum kan li’? Både musikken og underholdningen er i top, når I vælger DJ Sjass som jeres DJ. Han tager selvfølgelig også imod ønsker imens han spiller, og gør alt til at I får en uforglemmelig fest. DJ Sjass spiller både nye, gamle samt kendte hits, alt efter smag og ønsker!

Kontakt os for at leje Dj Sjass.

DJ ALLAN FLYVERSKJUL

Dj Allan Flyverskjul, er med sine 25 års erfaring fra fyldte dansegulve, et sikkert valg når det gælder om at tilgodese det brede publikum med flere generationer. Uanset lejligheden så kan du være sikker på at Allan har prøvet det før – og går den ekstra mil for at sikre dig og dine gæster en musikalsk oplevelse med rift om pladserne på dansegulvet. Allan har tidligere spillet for andre store mobildiskoteker, været resident dj på flere klubber og turneret hele Sjælland som Club dj for Europaz Dj Booking Agency.

Musikken er altid med udgangspunkt i hvad der virker til den enkelte fest – derfor er musik repetoiret også meget bredt og dækker dansevenlige toner fra 70’erne og frem til i dag. Allan opfylder altid musik ønsker fra gæsterne og er også kendt for at spille hits fra gamle dage som du havde glemt alt om. Allan er meget musikalsk og har tidligere spillet saxofon, så du er garanteret en stor viden om musik og god musiksmag ud over det sædvanlige.

Kontakt os for at leje Dj Allan Flyverskjul.

DJ SØBERG

Dj, sanger og musiker.

Til daglig er Dj Søberg ansat som Dj på The Old Irish Pub, hvilket betyder, at han har et meget bredt sortiment, som falder i alles smag. Hans sortiment byder på det bedste fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne, blandet med nogen af nutidens store radiohits.

Dj Søberg stiller op med lyd og godt humør – du skal blot skaffe gæsterne:-)

Kontakt os for at leje Dj Søberg.