DJ J. SEJRUP

DJ J. SEJRUP

Jeg er en dj med 25 års erfaring og stifter af Book en dj. Min erfaring er kommet efter mange år som aktiv musiker og dj samt en musisk konservatorieuddannelse. Det har skabt et godt musikkendskab og en god musikforståelse som giver et musikvalg af høj kvalitet.

Musikken leveres til alle aldersgrupper, og jeg er altid klar med de største klassikere og de mest kendte hits lige fra 70’er disco og de fedeste fra 80’erne og 90’erne krydret med nutidens radiohits.

Uanset om publikummet er ungt eller mere modent, om det er et bryllup, en 30, 40 eller 50 års fødselsdagsfest, en firmafest, en julefrokost, en byfest, et konfirmations arrangement eller en helt tredje fest, så leveres der hver gang en unik dj opgave.

Jeg går meget op i, at tilrettelægge min musik specifikt til hver enkelte fest, hvor jeg altid har fokus på musikvalget, timingen og situationsfornemmelsen.

Jeg er ekspert i at ramme lige netop den aldersgruppe og det tema, som festen kræver.

Når du booker mig har du sikret dig en professionel Dj til din fest, og du kan være sikker på, at jeg vil være i stand til at levere en god stemning og holde gang i din fest.

Kontakt os for at leje Dj J. Sejrup.